Vendet e ndërtimit të aeroportit të tretë u përfunduan nga Karmod

Vendet e ndërtimit të aeroportit të tretë u përfunduan nga Karmod

Kontejner më e mirë në Turqi, kontejner e re e prodhimit të Karmodit, do të lejojë që bota të fluturojë

Hollesite e projektit

Ndertese rehabilitimi shendetesore nga Prefabrikimet Karmod

Ndertese rehabilitimi shendetesore nga Prefabrikimet Karmod

Me mbështetjen e komunës Nilufer, një shtëpi për mysafir dhe qendër rehabilitimi e përbërë nga 12 ndërtesa të ndara u nis për strehimin dhe rehabilitimin e pacientëve me kancer

Hollesite e projektit

Kompleksi i ndërtesës së parafabrikuar në Algjeri

Kompleksi i ndërtesës së parafabrikuar në Algjeri

Karmod, një kompani që ka nënshkruar projekte të mëdha në shumë vende të botës, ka përfunduar kompleksin e parafabrikuar të ndërtimit që përbëhet nga 5 njësi të ndara në Algjeri

Hollesite e projektit

Karmod përfundoi objekte ushtarake në Nigeri

Karmod përfundoi objekte ushtarake në Nigeri

Sipas deklaratës së kompanisë, Karmod Prefabrik përfundoi instalimin e objekteve ushtarake në veri-lindje të Nigerisë, që përbëhej nga gjithsej 7 njësi

Hollesite e projektit

Perfundimi i nderteses se prefabrikuar te menaxhimit komunal

Perfundimi i nderteses se prefabrikuar te menaxhimit komunal

Prefabrikimet Karmod ka përfunduar dhe ka dorëzuar ndërtesën e re të Komunës të bërë në ishullin Avsa

Hollesite e projektit

Karmod ka themeluar nje ndertese te prefabrikuar te shkolles se mesme

Karmod ka themeluar nje ndertese te prefabrikuar te shkolles se mesme

Karmod ka përfunduar dhe dorëzuar një projekt shkollor të prefabrikuar për shkollën e mesme Anadolu Imam Hatip në Gumushane, ku studentët dhe mësuesit do të përdorin ndërtesën e re në vitin e ri akademik

Hollesite e projektit

Projekti i madh Stamboll Marina shkon me Karmodin

Projekti i madh Stamboll Marina shkon me Karmodin

Tre blloqe, duke përfshirë ndërtesat e ndërtesës që do të përdoreshin në projektin e Stambollit të Stambollit, të kryera nga ndërtesa e DAP, u dërguan në mes të ndërtesave të ndërtimit të banesave të paluajtshme dhe ish-fabrikës së çimentos Yunus

Hollesite e projektit

Ne krijuam vende ndërtimi për punëtorët e minierave të arit në Guinea

Ne krijuam vende ndërtimi për punëtorët e minierave të arit në Guinea

Karmod mori përsipër ndërtimin e ndërtesave të vendeve që do të përdoreshin nga punëtorët që do të punojnë në nxjerrjen e arit në Afrikën Perëndimore

Hollesite e projektit

Projekti i shkollës në Nigeri

Projekti i shkollës në Nigeri

Shkollat tona mobile janë në titujt nigerianë! Shkollat e lëvizshme të Karmodit të ndërtuara në provincën Borno në veri-perëndim të Nigerisë janë në titujt e gazetave nigeriane

Hollesite e projektit

Ndertesa te prefabrikuara te ndertimit per projektin Shahdeniz-2 ne Azerbajxhan

Ndertesa te prefabrikuara te ndertimit per projektin Shahdeniz-2 ne Azerbajxhan

Partneri BP-AZFEN ndermori projektin e ndertimit te gazsjellesit qe do te levize gazin nga Azerbajxhani ne Europe permes Turqise, dhe karmod u zgjodh si nje partner per te siguruar zgjidhje per ndertesa te prefabrikuara te zones se punes

Hollesite e projektit

Kompleksi i ndërtimit të kontejnerëve në Libi është i përfunduar

Kompleksi i ndërtimit të kontejnerëve në Libi është i përfunduar

Karmod është një kompani që nënshkruan projekte të reja çdo ditë në industrinë e kontejnerëve dhe furnizon ndërtimin e gatshëm të zgjidhjes së çmontimit të kontejnerve në Libi

Hollesite e projektit

Projekt kontenier i strehimit per refugjatet Sirian

Projekt kontenier i strehimit per refugjatet Sirian

Pas fillimit te revolucionit sirian dhe si rezulatat i forces ushtarake brutale te perdorur kunder tij, mijera njerez u detyruan te linin shtepite e tyre dhe u kthyen ne refugjate

Hollesite e projektit


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail