Projekti i madh Stamboll Marina shkon me Karmodin

Pershkrimi i Projektit

Tre blloqe, duke përfshirë ndërtesat e ndërtesës që do të përdoreshin në projektin e Stambollit të Stambollit, të kryera nga ndërtesa e DAP, u dërguan në mes të ndërtesave të ndërtimit të banesave të paluajtshme dhe ish-fabrikës së çimentos Yunus. Kompleksi ndërtimor, i përbërë nga 3 blloqe secili me tre kate, është ndërtuar nga kontejnerët e ri të gjenerimit të Karmodit dhe i shërben të gjithë punonjësve që punojnë në projekt. Dhomën e ngrënies prodhohet me sistemin e kontejners me mbërthyes 3x7 dhe ka një sipërfaqe totale prej 819 m2. Projekti DAP Eagle mund të sigurojë ushqim për 600 punonjës në të njëjtën kohë. Secili prej kampeve ka 3 kate dhe 2 blloqe prej 1,536 m2 dhe 480 shtretër. Tualeti dhe dushet janë të ndara në çdo kat.

Kapaciteti

600 Punonjes

Koha e Kryerjes

6 Jave


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail