Zgjidh shtetin tend

Zyra të prefabrikuara

Ne prodhojmë vende pune me rehati maksimale ... Ndërtesat modulare të ndërtesave jona bashkëkohore, gëzojnë tiparet të prodhimit të shpejtë dhe të instalimit dhe përparësitë e çmimeve ekonomike. Dizajni jashtëzakonisht estetik i ndërtesave të zyrës portative është përgatitur me kujdes për të dhënë vende ergonomike dhe të rehatshme. Ndër produktet tona janë ndërtesat e punës, dyqanet e shitjeve, ndërtesat publike dhe komunale, qendrat e menaxhimit, zyrat përfaqësuese dhe shumë modele të ndërtesave të tjera.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail