Ne krijuam vende ndërtimi për punëtorët e minierave të arit në Guinea

Pershkrimi i Projektit

Karmod mori përsipër ndërtimin e ndërtesave të vendeve që do të përdoreshin nga punëtorët që do të punojnë në nxjerrjen e arit në Afrikën Perëndimore. Drejtori i kompanisë për Tregtinë e Jashtme theksoi përdorimin e njësive standarde të demontimit në projektin e kampit të punëtorëve të minierave të artë të Guinesë, si dhe një sistem kontenierësh të prodhuar plotësisht për herë të parë në botë. Njësitë që kemi dërguar janë plotësisht të çmontuara dhe të gatshme për përdorim në një kohë shumë të shkurtër me sistemin tonë të dehur dhe të mbyllur. Ne kemi modelin 300x700 së bashku me njësinë 230x595 për shkak të preferencës së klientit në strukturat e kameras që kemi ngritur në Guinea. Rreth 150 punëtorë dhe personel teknik janë të vendosur në faqen tonë. Ne kemi zyra, konvikte dhe dhoma ngrënie, dushe WC, lavanderi dhe zona rekreative në strukturat tona të kontejnerve nën projekt.

Kapaciteti

150 Punetore

Vendndodhja

Afrika Perendimore


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail