Vendet e ndërtimit të aeroportit të tretë u përfunduan nga Karmod

Pershkrimi i Projektit

Kontejner më e mirë në Turqi, kontejner e re e prodhimit të Karmodit, do të lejojë që bota të fluturojë ... Me një buxhet investimi prej 10.2 miliardë euro dhe një vit kapacitet prej 150 milion pasagjerësh, do të jetë aeroporti më i madh jo vetëm në Evropë, por edhe në mbarë botën. KARMOD ka përfunduar me sukses ndërtimin dhe montimin e ndërtimeve modulare të ndërtimit për ndërtimin e këtij aeroporti, që përbëhet nga zyra administrative dhe teknike, mensat, konviktet, restorantet, zyrat për arkitektët dhe inxhinierët, tualetet dhe dushet, lavanderi dhe depo. Një brez i ri kontejnerësh është përdorur për strukturat modulare.

Kapaciteti

300 Punetore

Metra Katrore

1810


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail