Një kabinë më e gjerë portative për kërkesat shtesë të hapësirës tuaj. Ne kemi shtyrë kufijtë e dimensioneve të kabinës dhe kemi shtuar një gamë të gjithanshme të kabinave të gjera portative. Nëse jeni duke kërkuar për një zyrë të internetit, njësi ushqimore dhe pije, qëndra ushqimesh rrugore, sallë takimi, sallatë, restorant, depo, klinikë, klasa pastaj me kabinat tona të gjera ju mund të merrni një zonë të mbyllur deri në 50 m². Sipas preferencave të klientit aplikime të ndryshme dhe përmirësime që mund të konsiderohen si perde, kapakët për dritare, kondicionera, rafte përveç opsioneve të ndryshme të bojës. Duke u prodhuar nga panele poliestër të përforcuar me fibër qelqi, të mbushura me shkumë, kabina tona janë të afta të përballojnë kushtet ekstreme të motit. Bashkohuni me mijëra kompani dhe njerëz në mbarë botën që zgjodhën kabina modulare Karmod dhe vlerësuan ndryshimin.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail