Tualete te levizshem plastike

Tualete të lëvizshme nga Karmod, prodhuesi kryesor i ndërtimit të prefabrikuar në botë. Tualeti i levizshem është zhvilluar në departamentin e R & D të Karmod dhe karakterizohet nga lehtësia e përdorimit dhe nga dizajni i mire. Tualetit është bërë me materiale polietileni me densitet të lartë me qëndrueshmëri të gjatë dhe përdoret në mënyrë të sigurtë në kushte klimaterike të nxehta ose të ftohta. Dizajni i përshtatshëm dhe kushtet higjienike janë planifikuar me kujdes në kabinen e tualetit gjatë vlerësimit të dizajnit te brendshem të tualetit portativ Karmod. Pas përdorimit, grilat e ventilimit që parandalojnë erën janë vendosur dhe fshehur mjeshterisht. Njësia e ujit të pastër është e integruar në ruajtjen e feces. Detajet shtesë si p.sh. sapuni i lëngshëm, letra higjienike, mbajteset e peshqireve, pasqyrat dhe varëset e rrobave vendosen në produkt së bashku me shërbimet kryesore si tualeti i ngjitur ne mur dhe lavaman. Tualetet e levizshem përdoren në mënyrë të sigurtë pa u lidhur me një numër të madh të rrjeteve të qytetit, siç janë vendet ushtarake, kampet e refugjatëve, bazat e kampusit dhe organizatat në natyrë si organizatat sportive, koncerte dhe tubime. Përmasat: Gjatësia: 245 cm, Gjerësia 115 cm, Gjatësia: 115 cm, Pesha: 105 kg

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail