Shtëpi Modulare

Karakteristika të shkëlqyera, cilësi të shkëlqyer dhe çmime të volitshme Karmod është një pionier botëror në prodhimin e shtëpive moderne modulare të prefabrikuara. Shtëpitë tona të prefabrikuara janë të përhapura në mbarë botën dhe përdoren si banesa, banesa sociale, fshatra turistike, shtëpi, vila, cottages, bungalot dhe shtëpi banimi. Karmod ofron klientëve të saj të vlefshëm një gamë të larmishme të shtëpive të prefabrikuara modulare me një ose dy katëshe. Ekspertët tanë kanë konsideruar të gjitha detajet për ju. Shtëpia juaj prefab ka ardhur me të gjitha instalimet elektrike, hidraulik, bojë, dyer dhe dritare të përfshira. Përparësitë kryesore të shtëpive të prefabrikuara janë prodhimi me porosi, strukturat dhe dizenjot moderne, jetëgjatësia, materialet me cilësi të lartë, efikasiteti energjetik dhe me kosto efektive.


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail