Kompleksi i ndërtimit të kontejnerëve në Libi është i përfunduar

Pershkrimi i Projektit

Karmod është një kompani që nënshkruan projekte të reja çdo ditë në industrinë e kontejnerëve dhe furnizon ndërtimin e gatshëm të zgjidhjes së çmontimit të kontejnerve në Libi. Vendi i ndërtimit të Karmodit në Libi përbëhet nga 78 kontejnerë të çmontueshëm. Kompleksi i ndërtesës së kontejnerëve ka zyra, konvikte, kafene, dushe WC dhe zyra pushimi.

Vendndodhja

Libi

Sasia e Porosise

78 Njesi


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail