Vendet e ndërtimit të aeroportit të tretë u përfunduan nga Karmod

Vendet e ndërtimit të aeroportit të tretë u përfunduan nga Karmod

Kontejner më e mirë në Turqi, kontejner e re e prodhimit të Karmodit, do të lejojë që bota të fluturojë

Hollesite e projektit

Ndertese rehabilitimi shendetesore nga Prefabrikimet Karmod

Ndertese rehabilitimi shendetesore nga Prefabrikimet Karmod

Me mbështetjen e komunës Nilufer, një shtëpi për mysafir dhe qendër rehabilitimi e përbërë nga 12 ndërtesa të ndara u nis për strehimin dhe rehabilitimin e pacientëve me kancer

Hollesite e projektit

Kompleksi i ndërtesës së parafabrikuar në Algjeri

Kompleksi i ndërtesës së parafabrikuar në Algjeri

Karmod, një kompani që ka nënshkruar projekte të mëdha në shumë vende të botës, ka përfunduar kompleksin e parafabrikuar të ndërtimit që përbëhet nga 5 njësi të ndara në Algjeri

Hollesite e projektit

Karmod përfundoi objekte ushtarake në Nigeri

Karmod përfundoi objekte ushtarake në Nigeri

Sipas deklaratës së kompanisë, Karmod Prefabrik përfundoi instalimin e objekteve ushtarake në veri-lindje të Nigerisë, që përbëhej nga gjithsej 7 njësi

Hollesite e projektit

Perfundimi i nderteses se prefabrikuar te menaxhimit komunal

Perfundimi i nderteses se prefabrikuar te menaxhimit komunal

Prefabrikimet Karmod ka përfunduar dhe ka dorëzuar ndërtesën e re të Komunës të bërë në ishullin Avsa

Hollesite e projektit

Karmod ka themeluar nje ndertese te prefabrikuar te shkolles se mesme

Karmod ka themeluar nje ndertese te prefabrikuar te shkolles se mesme

Karmod ka përfunduar dhe dorëzuar një projekt shkollor të prefabrikuar për shkollën e mesme Anadolu Imam Hatip në Gumushane, ku studentët dhe mësuesit do të përdorin ndërtesën e re në vitin e ri akademik

Hollesite e projektit

Ndertimi i zyres se shitjeve dhe informacionit te Monumento ne Kartal u perfundua me sukses.

Ndertimi i zyres se shitjeve dhe informacionit te Monumento ne Kartal u perfundua me sukses.

Duke qene nder kompanite kryesore ne sektorin e prefabrikimeve, Karmod u zgjodh nga Monumento per te ndertuar zyren e tyre te shitjeve ne Kartal

Hollesite e projektit

Ndertesa e zones se punes iu dorezua Minieres Anagold ne Turqi

Ndertesa e zones se punes iu dorezua Minieres Anagold ne Turqi

Vendet e zonave te punes se prefabrikuar Karmod jane zgjedhja me e preferuar e kompanive per zonat e punes se zbulimit te arit, gazit dhe naftes

Hollesite e projektit

Zyra shitjesh luksoze te prefabrikuara per Projektin e Qytetit Bosphorus

Zyra shitjesh luksoze te prefabrikuara per Projektin e Qytetit Bosphorus

Karmod ka dorezuar zyren e prefabrikuar te shitjeve ne Sinaps, kompanine lider te ndertimit ne Turqi, ne projektin e tyre te qytetit Bosforus ne Halkali, Stamboll

Hollesite e projektit

Nje kopsht femijesh i prefabrikuar u dergua ne Bursa nga Karmod

Nje kopsht femijesh i prefabrikuar u dergua ne Bursa nga Karmod

Duke vënë mire dizenjimin dhe mire funksionimin në krye, Karmod ka përfunduar ndërtimin e çerdheve të prefabrikuara me teknologjinë dhe njohurinë e saj të lartë

Hollesite e projektit

Ndertesa te prefabrikuara te ndertimit nga Karmod per Projektin e Zbulimit te Naftes ne Kaspik

Ndertesa te prefabrikuara te ndertimit nga Karmod per Projektin e Zbulimit te Naftes ne Kaspik

Karmod vazhdon te ofroje zgjidhje te prefabrikuara per sektoret e ndertimit dhe te energjise

Hollesite e projektit

Nje ndertese e prefabrikuar e zones se punes minerare ne Senegal

Nje ndertese e prefabrikuar e zones se punes minerare ne Senegal

Karmod gjithashtu ka perfunduar nje projekt per prefabrikime te zones se punes ne Senegal

Hollesite e projektit


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail