Zgjidhjet Modulare të Konviktit

Zonat e rehatshme të pushimit e rrisin produktivitetin e punonjësve Objektet e punës së Karmodit janë shumë të popullarizuara në kampet e punimeve të shumë ndërtimeve, minierave, projekteve të infrastrukturës për shkak të dizajnit të saj estetik dhe strukturës së rehatshme. Konviktet e punishteve mund të ngrihen si ndërtesa një, dy apo trekatëshe. Avantazhet kryesorë i këtyre ndërtesave të prefabrikuara janë ngritja e shpejtë, izolimi i lartë termo dhe zëri, qëndrueshmëria dhe efektiviteti i kostos. Karmod ka menduar përmes çdo detaji që të bëjë jetesën e punëtorëve në ndërtesat tona fjetore sa më të rehatshme që është e mundur. Këto ndërtesa janë bërë nga materiali jo i djegshëm dhe janë të përshtatshme për të gjitha kushtet e motit dhe posedojnë certifikatat ndërkombëtare të cilësisë.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail