WC dhe dushe portative

Njësitë tona portative WC dhe dushi janë duke e lehtësuar jetën Kabina modulare e tekstileve të Karmod-it prodhohen si të gatshme për përdorim në objektet tona moderne të prodhimit duke përdorur materiale të cilësisë së lartë, duke përfshirë vetëm pajisjet elektrike dhe sanitare, dyert, dritaret etj. Me dizajnin e saj estetik WC-të dhe dush kabina janë ideale për qendrat e qytetit, Parqe, zona piknik, ekspozita dhe panaire, stadiume dhe kështu me radhë. Bazat për kërkesat e klientëve tanë, ne ofrojmë 6 lloje të njësive portative dhe të dushit: WC dhe njësi dushi, kontenierë mobil WC dhe dushi, WC të lëvizshëm me xham të lëvizshëm dhe kabina dushi, kabina e panelit WC dhe dushe, WC me një mur dhe dush ekonomik.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail