Pyetje te shpeshta

Cila është kohëzgjatja për ndërtesa të parafabrikuara Karmod ?

Strukturat parafabrikuara kanë kohëzgjatje maksimale dhe mund të përdoren në mënyrë të sigurtë për rreth 50 vjet. Era e tepruar, dëbora, shiu, lagështja dhe mënyra e përdorimit janë faktorët që mund të ndikojnë në jetën e strukturës. Është e nevojshme mirëmbajtja si për të gjitha llojëra të ndërtesave.

Cilat materiale janë struktura të parafabrikuara bërë nga? Cilat janë karakteristikat?

Karmod ndërtesat parafabrikuar janë prodhuar në objektet moderne me teknologji sistemit ndërprerë seamless. Lidhjet me bulona janë më të forta dhe më të sigurta se sistemi i salduar. Fletë metalike, EPS dhe çimento janë materialet kryesore që përdorim në prodhimin tonë. Ne gjithashtu përdorim 100% produkte çeliku. Panele muri janë bërë nga 2 llojeve të ndryshme duke si bordi çimento -polisterol - Bordi Çimento dhe fletë metalike-Styrofoam- fletë metalike të shkallës të lartë izolimit. Trushat e kulmit janë të prodhuara me sistem rrufe në qiell dhe prodhohen në makina automatike të rrotullimit sipas Projektit. Kolonat dhe nyjet kryq të çatisë janë prodhuar me llogaritjen statike nga inxhinierët tanë sipas kushteve të vendit që do të ndërtohet. Për veshjen e çatisë, fletët metalike të galvanizuara janë në përdorim si produkt standart. Materialet si OSB, membrana dhe zilja mund të aplikohen sipas kërkesës. Dritaret dhe dyert e dyerve të ballkonit janë xham të dyfishta me PVC. Për dyert e brendshme dyert e panelit amerikan janë në përdorim. Të gjitha materialet që përdoren për instalimet elektrike dhe sanitare janë në përputhje me standartet e TSE-së dhe të gjitha kanë dokumente çertifikimi dhe garancisë.

A ka mundësi shtëpi të parafabrikuara të çmontohen dhe të rimontohen në vende të tjera?

Po, kjo është e mundur. Kërkohet vetëm kosto e çmontimit, kosto e riinstalimit, kosto e pikturës dhe kostot sanitare të instalimit. Është e mundur të bëhet ndryshimi në ndërtesa nëse kërkohet.

A Karmod shtëpi të parafabrikuara janë rezistente për tërmetet apo era e fortë?

Ndertesa të parafabrikuara janë rezistente në 7.5 magnitudë dhe 80 km / h shpejtësia e erës. Duke marrë parasysh kushtet e motit dhe klimës së vendit ku do të ndërtohen shtëpitë, ne jemi në gjendje të dorëzojmë produktet tona të parafabrikuara në çdo vend në botë.

A është e nevojshme në ndërtesa të parafabrikuara mirëmbajtja?

Siç është e nevojshme për çdo lloj të ndërtimit, ndërtesat parafabrikat janë të nevojshme për mirëmbajtjen. Ndërtesat e parafabrikuara janë formuar nga një kombinim i llojeve të ndryshme të materialeve. Të gjitha këto materiale kanë shkallë të ndryshme të koeficientit të zgjerimit. Çarje të panelave mund të ndodhin për këto arsye. Këto plasaritje do të riparohen me materiale mastike dhe bojra.

Ekziston iyolimi I zhurmës edhe e temperaturës në shtëpi të parafabrikuara?

Në ndërtesa të parafabrikuara Karmod muret të jashtme janë 10 cm të trasha me sistemin panel strafor. Ata kanë më shumë izolim të nxehtësisë dhe tingullit se ndërtimi konvencional i betonit. Leshi i qelqit (Glass wool) dhe leshi i Shkëmbinjve (Rock wool) që përdoren në panelet e murit dhe të kulmit sigurojnë shkallë të lartë të izolimit.

A është e mundur aplikimi i çdo projekti të shtëpive të parafabrikuara Karmod?

Ju mund të vini tek ne me dizajnin dhe vizatimet tuaja dhe mund ta rregullojmë së bashku një projekt ndërtimi brenda kufizimeve tona të prodhimit, p.sh. kufizimet dimensionale për shkak të sistemit tonë standard të panelizuar. Përfaqësuesit tanë do të ju ndihmojë për të krijuar një dizajn të parafabrikuar ndërtimi që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Cila është koha e instalimit të strukturave të parafabrikuara?

Koha e prodhimit është për ndërtimin standart një javë në kushte normale. Në varësi të kushteve të motit, ekipi ynë i grumbullimit është i aftë të ndërtojë 20-25 m2 për shtëpitë e njëkatëshe dhe 15-20 m2 për dy shtëpi katëshe në ditë. Pas përfundimit të instalimit, procesi i dizajinimit mund të përfundojë në 1-3 ditë. Me një planifikim të mirë, në një kohë të shkurtër si brenda një muaj, mund të vendosni në ndërtesë.

A është e mundur për të bërë ndryshime në ndërtesë parafabrikuara?

Shtëpitë tona të parafabrikuara janë ndërtuar sipas strukturës statik në bazë të motit dhe klimës e kushteve të vendit që ata janë ndërtuar. Me kusht që mbahet struktura statike të ndërtesës ju jeni në gjendje të modifikoni. Rekomandohemi të kontaktoni me departamentin tonë e shitjes për planin tuaj të modifikimit.

Çfarë lloji i tokës është e përshtashme për ndërtimin e shtëpisë e parafabrikuar?

Terreni duhet të jetë 30 cm e gjerë për çdo anë të shtëpisë. Lartësia e tokës duhet të jetë 25-30 cm. Një themel i rëndë betoni, siç përdoret për ndërtesat e betonit, nuk është i nevojshëm. Gjatë fazës së nënshkrimit të kontratës, ne i japim klientit planin konkret. Klientët tanë duhet të përgatisin dyshemenë konkrete sipas atij plani përpara ndërtimit.

Cilat janë kushtet e garancisë dhe periudha e shtëpive të parafabrikuara?

Periudha jonë e garancisë është 1 vit pas prodhimit dhe montimit për gabime në qoftë se ajo është përdorur SIPAS kushteve tona të përgjithshme në kontratën tonë. Karmod është lider dhe kompania pionner në sektorin për shërbimet pas shitjes. Shërbimi ynë pas shitjes është gjithmonë me ju.

Cila materiale mund të përdoren për çati në strukturat e parafabrikuara?

Për veshja çati, natyrore trapezoidale fletë çati, fletë pikturuar trapezoidal, tjegull model fletë metalike mund të aplikohet me purlina metalike. Gjithashtu mund të aplikohet në materialin OSB. Përveç kësaj, panelet sanduiç dhe herpes janë gjithashtu të disponueshme.

A mund të aplikohen qeramike dhe tjegull në zona me lagështi e shtëpive të parafabrikuara?

Për zonat e lagësht, në mënyrë që të tjegull muret, lagështi-provë jeshile bordit ngjyrë gips është futur . Qeramike gjithashtu mund të aplikohet me suva dhe neto. Para aplikimit të qeramikës në tokë, hidroizolimi duhet të bëhet me përfundimin e çimentos.

A jeni në gjendje të ndërtoni shtëpi të parafabrikuara kudo?

Karmod aktualisht eksporton rreth 90 vende globalisht. Ekipi ynë i prodhimit kujdeset për kushtet e motit, borën dhe ngarkesën e erës të lokacionit ku do të bëhet ndërtimi dhe prodhimi / asambleja do të bëhet në përputhje me rrethanat.

A kam nevojë për të marrë një leje ndërtimi për ndërtesa të parafabrikuara?

Është në diskrecionin e Komunës ku do të ndërtohet ndërtesa. Për marrjen e lejes, plani arkitektonik, plani elektrik, plani mekanik dhe studimi në terren duhet të plotësohen nga klienti. Nëse kërkohet, ne mund të japim llogaritjet statistikore të ndërtesës. Lejet dhe kompensimet ligjore duhet të merren nga konsumatori vetë. Nëse vendi ku ndërtesa do të ndërtohet brenda një zone komunale, atëherë kërkohet leje.

Sa katëshe mund të ketë një ndërtesë e parafabrikuar?

Ne mund të ndërtojmë si 2 katëshe me teknologji të parafabrikuara dhe 3 kate me teknologji të lehta të çelikut.

Cilat jane pergjegjesitë e konsumatorit kur blen shtëpi të parafabrikuar?

- Për beton tokësor, rrjetë teli me shufër hekuri 30 cm . -Gërmime dhe punimet e peizazhit -Pllakim në dysheme dhe dysheme (llaç, qeramike, pllakë dhe laminat) - Lidhjet e jashtme (elektriciteti, ujërat e zeza dhe uji i pastër) -Permesat dhe lejet nga Provinciale ose nga Komunat. - Sistemi i ngrohjes dhe i ftohjes (Ngrohja, klimatizimi etj.) - Shpenzimet e akomodimit, ushqimit dhe transportit të ekuipazhit të grumbulluar.

A është e mundur për të ndërtuar një strukturë të parafabrikuar si një banesë ekstra në një ndërtesë betoni?

Është e mundur për të ndërtuar mbi një kat krijur nga betony. Në ndërtesën e poshtme duhet të jetë një ndërtesë solide dhe të sheshtë. Gjithashtu në fund nuk mund të ketë një oxhak. Nuk është zgjedhja e sigurt për të instaluar një oxhak për rrezikun e zjarrit dhe sistemit hidroizolim.

Si të bëj ngrohje dhe ftohje në shtëpinë time të parafabrikuar?

Ju mund të merrni me lehtësi të ngrohtë me sobë, kondicioner, gaz natyror apo ngrohës elektrik në dimër, dhe ju mund të freskoheni dhomën tuaj me kondicioner në verë.

Si mund të transportohet një shtëpi të parafabrikuar?

Transporti i ndërtesave të parafabrikuara mund të operohet nga kamionë, rimorkio, anije, trena dhe aeroplanë ngarkesave.

Cilat janë avantazhet e shtëpive të parafabrikuara?

Shtëpi të parafabrikuara janë prodhuar për të gjitha llojet e përdorimit. Janë praktike dhe të shpejtë për instalim. Me një strukturë tipar fleksibël, ata janë rezistente ndaj tërmeteve dhe rrëshqitje të shtëpive. Shtepitë të parafabrikuar janë prodhuar në përputhje me të gjitha kushtet klimatike. Ata kanë karakteristika superiore ndaj strukturave të tjera të ngrohjes dhe izolimit të tingullit. Mund të ndërtohet brenda një kohe të shkurtër pa dëmtuar mjedisin dhe pa ndotje. Prodhuar në përputhje me cilësi moderne dhe historike. Ata janë rezistente ndaj zjarrit. Mundësisht, shtëpitë e parafabrikuara mund të largohen dhe të instalohen në një vend tjetër.

Cilat janë zgjidhjet në shtëpitë e parafabrikuara në rajonet e ftohta?

Panele jashtme e murit dhe kulmi mund të modifikohen sipas motit dhe kushtet klimatike me TS 825 normat.

Pikët për të marrë parasysh kur blejnë shtëpi të parafabrikuara?

• Besueshmëria e kompanisë është shumë e rëndësishme. • Mjeshtëri, shitjes mbështetje, corporateness dhe cilësinë e njerëzve që punojnë me të kompanisë, pasi është shumë e rëndësishme. • Cilësia e materialeve dhe çertifikatat e cilësisë janë shumë të rëndësishme. • Kontaktoni me kompaninë. Sigurohuni që jeni ekspert • Shqyrto detajet e kontratës. • Sigurohuni që kompania të ketë një ekip profesional në prodhimin, instalimin dhe shërbimin pas shitjes Në rast të problemit pas instalimit, sigurohuni që kompania të mund ta zgjidhë problemin shpejt dhe t'i përgjigjet pyetjeve tuaja.

Si për të përcaktuar çmimet e shtëpive të parafabrikuara?

Cilësinë dhe trashësinë e strukturë çeliku, trashësi dhe cilësinë e materialeve që përdoren në panele muri, izolimin e kulmit, cilësinë e materialeve shtesë të dritareve. Gjithashtu për izolimin në mure dhe në çati mund të ndikojnë në çmimin.

Cilat janë typa të përdorimit të shtëpive të parafabrikuara?

Shtëpi, vila, zyra, strehim social, objektet sociale, vendet e ndërtimit, kafene dhe konvikte, fabrika e parafabrikuara.

Cilat janë tiparet teknike të kabinës dhe çfarë është bërë?

Karmod po prodhon kabina në 4 lloje të ndryshme. Kabina CTP; Është bërë nga poliestër dhe panele poliuretani të fiksuara së bashku me qelqin e fijeve në mes tyre të mbuluara me shtresë xhel nga sipërfaqja e jashtme. Falë përdorimit të densitetit të plotë të lëndëve të para, sigurohet një tingull i shkëlqyer dhe termoizolimi. Kabina ABS; Karmod është kompania e parë në Turqi për të prodhuar kabina ABS me kombinime me mur të dyfishtë poliuretani. Kabineti i panelit; Është bërë nga kombinime të fletëve të çelikut + EPS + PVC të shtruara. Kabinën e qytetit; Është bërë nga struktura e skeletit të çelikut me EPS si një material izolues në mes të mureve të brendshme dhe të jashtme të bëra nga bordet e çimentos.

A janë kabina jonë e qëndrueshme ndaj erës

Kabina jonë mund të rezistojë në shpejtësinë e erës deri në 80 km / h në rast se bashkëngjitet siç duhet në tokë.

A duhen elemente speciale për pastriminve kabinave?

Pastrimi i sipërfaqes së kabinës së Karmodit është shumë i lehtë, si nga brenda ashtu edhe nga jashtë. Brendësia mund të pastrohet me peshqirë të lagur pa shkaktuar ndonjë deformim. Pjesët e jashtme mund të pastrohen me furçë. Siliconi duhet të rinovohet në rast se fillon të dalë si rezultat i faktorëve të jashtëm. Njollat mund të pastrohen lehtësisht me materiale tradicionale të pastrimit.

A ofrojnë kabinat përballim për temperatura ekstreme?

Kabina jonë mund të përballojë çdo deformim midis -30 C dhe +60 C. Ngrohës ose kondicioner mund të përdoret për të rregulluar temperaturën brenda. Izolimi arrihet nëpërmjet injektimit të shkumës 35mm (40 kg / m³) poliuretani në mes të paneleve të murit.

A munden kabina të prodhohen në madhësi të ndryshme?

Kabina prodhohet nga sistemi i mykut me madhësi fikse. Madhësitë e kabinës mund të ndryshojnë sipas kërkesave të klientit. Madhësia e kabinës CTP dhe të qytetit mund të arrijë deri në 50 m².

Sa njerëz mund të përshtaten në një kabinë standarde?

Kabina jonë konsiderohet për person 2m². Ekipi ynë special i shitjes do t'ju ndihmojë të vini në kabinën e duhur nëse i njoftoni qëllimin dhe numrin e personelit që ka për qëllim ta përdorë atë.

Cila lloj toke kërkohet për kabina?

Terreni duhet të jetë i butë ose duhet të përgatitet terreni prej 10 cm i trashë. Hapësira e mjaftueshme duhet të mbetet në qoshet për të qenë ankoruar në tokë.

Cilat janë kushtet e garancisë dhe periudha e ofruar?

Esenciale që produkti përdoret sipas manualit të përdoruesit dhe kushteve të përcaktuara në ofertë. Në rast se këto kontrata janë marrë në konsideratë periudha e garancisë është 1 vit që nga dita e installimit

Si është siguruar ngrohja dhe ftohja?

Kabina jonë gëzon një nivel të lartë të izolimit termik. Temperatura brenda mund të rregullohet lehtë nga AC ose ndonjë pajisje tjetër elektrike.

Si behet transportimi I mallrave?

Dërgesa mund të kryhet në lloje të ndryshme automjetesh. Kabina më e madhe se 270x750cm janë dërguar si të demontuara dhe të mbledhura në vend nga ekipet e specializuara të Karmod.

Cilat janë specifikimet e kontejnerit dhe çfarë është bërë?

Struktura kryesore është bërë nga profilet e çelikut të galvanizuar të lidhur me njëri-tjetrin me anë të bulonave dhe arrave të mbuluara me panele sanduiç të izoluar. Të gjithë pjesët metalike janë pikturuar me dhimbje të zymtë. Karmod është e vetmja kompani që është Turqia që përdor sistemin e paneleve 125mm me reoof. Në krahasim me konkurrentët e saj, produktet e Karmods ofrojnë efikasitet të energjisë deri në 60% me muret e saj të trasha prej 50mm dhe dritaret e PVC. Kati është i mbuluar me bordin e çimentos dhe pvc. Dyert e brendshme janë bërë nga MDF. Në sajë të emulsionit të karbonit të reduktuar në produktet e tij, enë Karmod është një produkt miqësor i mjedisit.

A është rezistente nga era e fortë kontejneri?

Mund të përballojë erën deri në 80 kv / h nëse fiksohet siç duhet në tokë. Sa për kontejnerët tanë të lidhur, inxhinierët tanë po bëjnë të gjitha llogaritjet e domosdoshme statike për gjendjen e mundshme të motit të rajonit dhe e marrin në konsideratë para prodhimit.

A kërkon Container një kujdes të veçantë?

Nëse ndiqen kushtet bazë të përdorimit, nuk kërkohet kujdes i veçantë.

Si arrihet izolimi termik dhe i zërit?

Niveli i lartë i izolimit termik dhe të zërit është siguruar falë paneleve të paneleve të sanduiçit të Karmodit dhe paneleve të kulmit prej 125mm. Në krahasim me produktet e tjera të së njëjtës kategori, kontejnerët e ri të gjenerimit të Karmodit janë 60% më shumë kursim të energjisë. Kontejnerët e ri të Karmod janë gjithmonë fitues.

A janë këto kontejnerë të prodhuara vetëm në madhësi standarde?

Kontejnerët tanë janë prodhuar në mënyrën më të mirë për të përmbushur nevojat e konsumatorëve duke marrë në konsideratë edhe standardet ndërkombëtare të transportit për të lehtësuar transportin. Përveç standardit 230x595 cm Container Karmod është i pari që prodhon 300x700 cm kontejner të shkyçshëm. Madhësitë e tjera të kontejnerëve gjithashtu prodhohen në bazë të kërkesave të konsumatorëve.

Cila lloj toke nevojitet për montimin e një kontenieri?

Terreni duhet të jetë i butë ose duhet të përgatitet terreni prej 10 cm i trashë. Hapësira e mjaftueshme duhet të mbetet në qoshet për të qenë ankoruar në tokë. Ajo nuk duhet të vendoset në sipërfaqe të paqëndrueshme dhe të paprekshme, si pllaka druri etj.

Cila është periudha e garancisë dhe kushtet për konteinerin?

Esenciale që produkti përdoret sipas manualit të përdoruesit dhe kushteve të përcaktuara në ofertë. Në rast se këto kontrata janë marrë në konsideratë periudha e garancisë është 1 vit që nga dita e prodhimit.

Si është siguruar ngrohja dhe ftohja e kontejnerit?

Kontejnerët tanë gëzojnë një nivel të lartë të izolimit termik. Temperatura e brendshme mund të rregullohet lehtë nga AC çdo pajisje tjetër elektrike.

Cilat janë mënyrat më të mira për të transportuar këto kontejnerë?

Në varësi të madhësisë kontejnerët mund të transportohen si në kamionë dhe në kontejnerë të lartë të kubit. Karmod ishte kompania e parë në Turqi që nënkuptonte sistemin e sheshtë për të dy kontejnerët me 2.30x5.95 m dhe 3.00x7.00 m. Si një shembull, dymbëdhjetë 3.00x7.00 m kontejnerë të sheshtë mund të futen në një kamion.


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail