Kontenier për nevoja urbane

Struktura e preferuar e arkitekturës moderne urbane ... Përshtatshëm me arkitekturën moderne urbane dhe posaçërisht harton kontenierët e qytetit shtojnë estetikë dhe rehati ku vendosen me dizajnin e tij të veçantë dhe harmoninë me arkitekturën moderne urbane. Produktet metropol tona ofrojnë zgjidhje për përdorime të ndryshme si WC & dush njësi, kabina të sigurisë dhe kiosk me modelet e tyre të ndryshme dhe harton.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail