Certifikatat

eknologjite e Ndertimit te Prefabrikuar Karmod eshte nje kompani lider turke qe u krijua ne 1986 dhe qe atehere ka ekzekutuar projekte ne rreth 90 shtete rreth botes.


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail