Objekte të prefabrikuara sociale

Ambienti paqësor për momentet të ëmbla të jetës Objektet tona të prefabrikuara sociale janë zgjidhje për nevojat të ndryshme si ristorante dhe objekte sportive me dizajnin e tyre estetik, instalimin e shpejtë, modelin e qëndrueshëm të strukturës dhe me çmim ekonomik. Ju do të gjeni hapësirat freskuese që ofrojnë rehati në ndërtesa sociale me ndërtesat tona të demontuara të cilat janë të dizajnuara në stilin klasik dhe modern. Ndër strukturat tona modulare që janë të pajisura me një instalim të gatshëm për përdorim, ka objekte rekreative, struktura komplekse turistike dhe sportive, konferenca dhe dhoma takimi, kafene dhe mensë, kisha, WC dhe dush.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail