Zgjidh shtetin tend

WC dhe dush të prefabrikuara

Karmod është një markë mbarëbotërore, duke prodhuar WC dhe dushe të prefabrikuara sipas standardeve ndërkombëtare. Ne ofrojmë zgjidhje për WC dhe dush për të gjitha llojet e objekteve publike sociale, punimeve të ndërtimit, minierave, fushave të naftës, panaireve ndërkombëtare, parqeve, kopshteve, organizatave sportive, në sektorin e turizmit, vendeve të ndërtimit të rrugëve etj. Karmod po përdor vetëm materiale të certifikuara të cilësisë për prodhimin e tualeteve portativë të prefabrikuara dhe njësive të dushit. Ne po prodhojmë konfigurime të ndryshme të njësive të WC dhe dushit sipas standardeve ndërkombëtare të cilësisë.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail