Perfundimi i nderteses se prefabrikuar te menaxhimit komunal

Pershkrimi i Projektit

Prefabrikimet Karmod' ka përfunduar dhe ka dorëzuar ndërtesën e re të Komunës të bërë në ishullin Avsa. Pas përfundimit të projektit, stafi u transferua në ndërtesën e re dhe ata ofrojnë një shërbim më të mirë për banoret e ishullit. Teknologjia e ndërtimit të prefabrikuar të Karmod është e preferuara në ndërtesat e reja estetike të shërbimit të Bashkisë Avsa. Ndërtesa e re e shërbimit e cila shërben me teknologji të përparuar ka një sipërfaqe të mbyllur prej 530 m2.

Vendndodhja

Ishulli Avsa

Metra Katrore

530


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail