Spitale të prefabrikuara

Objekte arsimore dhe mjekësore krijuara me shpejtësi maksimale... Spitalet modulare të prefabrikuara prodhohen me siguri të lartë ndërtimi, duke marrë parasysh përdorim intensiv, përveç dizajnit të zonës ergonomike dhe strukturave të higjienës. Ndërtesat tona modulare japin një alternativë të rëndësishme për strukturat konvencionale falë avantazheve të tyre të sistemit të prodhimit të shpejtë të teknologjisë së shkëputshme të teknologjisë së lartë, mbledhjes së kohës së shkurtër dhe çmimeve ekonomike. Ndërtesat tona shëndetësore prodhohen sipas standardeve ndërkombëtare dhe mund të kenë seksione të tilla si zyrat e menaxhimit, laboratorët, mjekët dhe dhomat e pacientëve, poliklinikat, dhomat e operimit, WC dhe njësitë e dushit.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail