Një markë e klasit botëror për kabina modulare. Karmod është krenar për të prezantuar koleksionin e saj të gjerë të kiosqeve modulare që janë të përshtatshme për përdorim në të gjitha lokacionet dhe për të gjitha qëllimet. Nuk është rastësi që të gjeni kollona Karmod derisa po endesh nëpër rrugët e Stambollit, Londrës, Abujës, Rijadit, Kuvajtit, Dohës, Parisit dhe dhjetëra qyteteve të tjera anembanë botës. Kabinat e Karmod prodhohen me teknologji moderne dhe nën kontroll të rreptë të cilësisë. Panelet e murit dhe kulmit janë injektuar me shkumë poliuretani për izolim maksimal. Struktura e shkëputur e bën të lehtë transportimin e kabinave në çdo destinacion. Me karakteristikat e tyre të shquara, zgjidhjet e detajuara, çmimet ekonomike dhe cilësinë e lartë, kabinat modulare Karmod janë duke u zgjedhur për t'u përdorur si zyra biletash, zyra interneti, kabinat e sigurisë, kioska për furnizim ushqimi, pikat informative, postimet e kontrollit, Kioska njësi, tualete portative dhe dushe. Karmod ka zgjidhjen modulare kiosk që ju nevojitet për çdo lokacion!


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail