Cmimet e Shtepive te Prefabrikuara

Karmod është një markë e preferuar e shtëpive të prefabrikuara. Karmod ka prodhuar shtëpi të prefabrikuara me cilësi të lartë që nga viti 1986 dhe deri më tani, duke permbushur projekte ne menyre te suksesshme në më shumë se 85 vende. Duke përdorur makina të teknologjisë së lartë në një zonë prodhimi 20.000 m Karmod ka prodhuar produkte me cilësi të lartë, ekonomike dhe të qëndrueshme. Ne jemi duke ofruar ndërtesa të rehatshme, te mire dizenjuara, moderne dhe dykatëshe me teknologji të thjeshtuar grumbulluese. Dëshironi të merrni tani shtëpinë e ëndrrave tuaja?

Shtëpia e parafabrikuar Single Storey

 

Çmimet e shtëpive të parafabrikuara në dy kate

 

 

Instalimi i shtëpisë së parafabrikuar


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail