Zgjidh shtetin tend

Shtepi te Perfunduara

Modelet tona të prefabrikuara të Shtëpisë janë të njohura në Turqi dhe më gjerë. Deri tani kemi prodhuar dhe ekzekutuar dhjetëra mijëra projekte që mbajnë Nënshkrimin e Cilësisë së Karmodit. Modelet tona të prefabrikuara të shtëpive preferohen nga klientët tanë falë përvojës sonë 30 vjeçare. Ndërtesat tona janë duke u përdorur me besim si në Turqi dhe në mbarë botën.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail