Kompleksi i ndërtesës së parafabrikuar në Algjeri

Pershkrimi i Projektit

Karmod, një kompani që ka nënshkruar projekte të mëdha në shumë vende të botës, ka përfunduar kompleksin e parafabrikuar të ndërtimit që përbëhet nga 5 njësi të ndara në Algjeri. Ka dhoma gjumi komplekse, dhoma ngrënie, dhoma pushimi, dhoma salle, vende pune, dhoma seminare dhe dushe WC, të cilat përdoren si vende pune.

Sasia e Porosise

5 Njesi te Ndara

Vendndodhja

Algjeri


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail