Kontenier i Panelit Sanduiç

Zgjedhja e strukturës modulare bashkëkohore Modelet e enëve tona kanë përparësi të prodhimit të shpejtë, të lehtë për transportim, vendosje në një kohë të shkurtër, me çmim ekonomik dhe prodhohen me sistem kuti plotësisht të mbyllur me prodhim teknologjik. Prodhimet tona janë të prodhuara nga trashësia 50 mm e murit dhe 125mm sanduiç çati që japin shkallë të lartë izolimi me dimensione 300x700 cm 230x600 dhe kanë deri në 20 lloje të ndryshme. Modeli ynë 300x700 cm prodhohet plotësisht nga sistemi i demontuar i cili së pari në botë, është i lehtë për t'u instaluar dhe transportuar për standardet ndërkombëtare të transportit.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail