Kabina Modulare

Ne mund të ndërtojmë një kabinë modulare për çdo aplikim. Në Karmod ne kemi kushtuar shumë vite përvojë pune për të dalë me një gamë të gjerë të kiosqeve portative modularë që janë kosto-efektive dhe të përshtatshme për çdo biznes në çdo sektor. Kioskat tona modulare, që përdoren në rreth 90 vende të botës, kanë struktura të fuqishme dhe modele të gjithanshme. Kabineti dhe kiosqet modulare të Karmodit (GRP) ofrojnë zgjidhje strehimi të sigurta dhe fleksibël si kabina e sigurisë, tualete portative dhe dushe, dyqane me pakicë, njësi hoteliere, kioska për shitjen e biletave, pika informacioni dhe shumë fusha të përdorimit që mund të kufizohen vetëm nga imagjinata. Kabinat tona të blinduara të sigurisë, kabina precast dhe kabina ABS janë produktet më të fundit të zhvilluara nga ekipi ynë i R & D për të pasuruar gamën tonë familjare të kiosqeve. Strukturat e reduktueshme dhe sistemi modular i kabinave tona portative modulare, përveç çmimeve ekonomike, efikasitetit energjetik dhe layouts fleksibël të gjitha së bashku kanë bërë kabinat tona zgjidhje preferenciale të akomodimit në të gjithë botën.


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail