Ndërtesat e prefabrikuara të Sallave të Lëshuara

Ndërtesat e prefabrikuara të Sallave të Lëshuara
Ambient i shëndetshëm i ngrënies Karmod ofron zgjidhje për ndërtimet e sallës së hapur për kampet e punishteve, shkollat, spitalet, objektet sociale dhe publike. Ju mund të zgjidhni midis planeve tona të gatshme ose të sugjeroni planin tuaj për ne dhe ne do të prodhojmë dhe ngritur atë në një mënyrë që në mënyrë ideale e komplimenton Projektin tuaj. Avantazhi kryesor i këtyre ndërtesave të prefabrikuara është ndërtimi i shpejtë, izolimi i lartë termo dhe i zërit, qëndrueshmëria, efektiviteti i kostos dhe mund të përdoret në të gjitha mjediset. Sallat e kanaleve përfshijnë kuzhinën, bodrumin dhe ngrënien dhe është projektuar sipas numrit të punëtorëve të supozuar. Sallat tona të ngrënies përdoren në shumë fusha si punëtorët e ndërtimit, shkollat, spitalet, objektet sociale, strukturat ushtarake, qendrat ndërkombëtare, condominiums, objektet spa etj.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail