WC dhe dushi - kontenierë sanitare

Zgjidhje praktike WC për nevojat e ndryshme Prodhimi i enës së gatimit të gatshëm për përdorim, të shpejtë dhe afatgjatë me tualet me dush për të përdorur si zgjidhje ekonomike ashtu edhe praktike. Struktura jonë e ndërlikuar e tualetit prodhohet në plan të vetme dhe shumë njësi si dollap, dush, urinale, tualet me aftësi të kufizuara, sipas preferencave të klientit. Strukturat tona me pajisjet e tyre të brendshme në standardet ndërkombëtare janë të preferuara për tualet dhe dush zgjidhje nga punëtorët kamp, turizëm dhe destinacion pushimi, organizata ndërkombëtare.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail