Projekt kontenier i strehimit per refugjatet Sirian

Pershkrimi i Projektit

Pas fillimit te revolucionit sirian dhe si rezulatat i forces ushtarake brutale te perdorur kunder tij, mijera njerez u detyruan te linin shtepite e tyre dhe u kthyen ne refugjate. Për të përmbushur nevojën e këtyre refugjatëve, Karmod ka prodhuar kontenierë për strehim. Kontenierët e shtëpive janë prodhuar duke marrë parasysh kushtet mjedisore gjatë sezonit të dimrit. Karmod ka prodhuar produkte të ngjashme në shumë rajone me kushte të ndryshme atmosferike, të cilat mund të përdoren lehtësisht në stinët e dimrit dhe të verës. Projekti i fundit ishte prodhimi i kontenierëve te strehimit për viktimat e tërmetit në Van.

Lloji i Nderteses

Kontenier


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail