Karmod përfundoi objekte ushtarake në Nigeri

Pershkrimi i Projektit

Sipas deklaratës së kompanisë, Karmod Prefabrik përfundoi instalimin e objekteve ushtarake në veri-lindje të Nigerisë, që përbëhej nga gjithsej 7 njësi. Ndërtesat janë ndërtuar në krahinën e Borno, ku ka probleme në aspektin e sigurisë. Ne transportojmë produktet tona me transportin detar në vendet që do të instalohen. Ekipet tona me përvojë po japin ndërtimin në një mënyrë të gatshme për përdorim. Ne kemi dorëzuar një total prej 7 ndërtesave të parafabrikuara në një periudhë prej 3 javësh. Projekti përfshin një dhomë ekzekutive, një sallë ngrënie, një konvikt, një zyrë shumë qëllimore dhe një ndërtesë WC-dushi. Ndërtesat tona do të përdoren nga një grumbullim ushtarak 50-anëtarësh. Në fund të vitit të kaluar, ne kemi realizuar edhe një projekt të shkollës së lëvizshme në provincën Borno, ku rreth një mijë studentë do të studiojnë për UNICEF-in.

Sasia e Porosise

7 Njesi te Prefabrikuara

Koha e Kryerjes

3 Jave


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail