Projekti i madh Stamboll Marina shkon me Karmodin

Projekti i madh Stamboll Marina shkon me Karmodin

Tre blloqe, duke përfshirë ndërtesat e ndërtesës që do të përdoreshin në projektin e Stambollit të Stambollit, të kryera nga ndërtesa e DAP, u dërguan në mes të ndërtesave të ndërtimit të banesave të paluajtshme dhe ish-fabrikës së çimentos Yunus

Hollesite e projektit

Ne krijuam vende ndërtimi për punëtorët e minierave të arit në Guinea

Ne krijuam vende ndërtimi për punëtorët e minierave të arit në Guinea

Karmod mori përsipër ndërtimin e ndërtesave të vendeve që do të përdoreshin nga punëtorët që do të punojnë në nxjerrjen e arit në Afrikën Perëndimore

Hollesite e projektit

Projekti i shkollës në Nigeri

Projekti i shkollës në Nigeri

Shkollat tona mobile janë në titujt nigerianë! Shkollat e lëvizshme të Karmodit të ndërtuara në provincën Borno në veri-perëndim të Nigerisë janë në titujt e gazetave nigeriane

Hollesite e projektit

Ndertesa te prefabrikuara te ndertimit per projektin Shahdeniz-2 ne Azerbajxhan

Ndertesa te prefabrikuara te ndertimit per projektin Shahdeniz-2 ne Azerbajxhan

Partneri BP-AZFEN ndermori projektin e ndertimit te gazsjellesit qe do te levize gazin nga Azerbajxhani ne Europe permes Turqise, dhe karmod u zgjodh si nje partner per te siguruar zgjidhje per ndertesa te prefabrikuara te zones se punes

Hollesite e projektit

Kompleksi i ndërtimit të kontejnerëve në Libi është i përfunduar

Kompleksi i ndërtimit të kontejnerëve në Libi është i përfunduar

Karmod është një kompani që nënshkruan projekte të reja çdo ditë në industrinë e kontejnerëve dhe furnizon ndërtimin e gatshëm të zgjidhjes së çmontimit të kontejnerve në Libi

Hollesite e projektit

Projekt kontenier i strehimit per refugjatet Sirian

Projekt kontenier i strehimit per refugjatet Sirian

Pas fillimit te revolucionit sirian dhe si rezulatat i forces ushtarake brutale te perdorur kunder tij, mijera njerez u detyruan te linin shtepite e tyre dhe u kthyen ne refugjate

Hollesite e projektit

Kontenieri i gjenerates se re Karmod perdoret per ruajtjen e energjise diellore ne Nigeri

Kontenieri i gjenerates se re Karmod perdoret per ruajtjen e energjise diellore ne Nigeri

Prodhimi i ri i konteniereve nga Karmod tani eshte pergjegjes per ruajtjen e energjise diellore ne Nigeri

Hollesite e projektit


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail