Ndertese rehabilitimi shendetesore nga Prefabrikimet Karmod

Pershkrimi i Projektit

Me mbështetjen e komunës Nilufer, një shtëpi për mysafir dhe qendër rehabilitimi e përbërë nga 12 ndërtesa të ndara u nis për strehimin dhe rehabilitimin e pacientëve me kancer. Ndërtesa u krye nga teknologjitë e prefabrikuara të Karmod dhe iu dorëzua autoriteteve brenda afatit kohor, bazuar në standardet e kërkuara dhe pas një studimi të plotë që e konsideronte shëndetin e pacientit si prioritet. Ndërtesat përfshinin kompleksin prej 24 dhomash per mysafirë dhe pacientë përveç konferencave dhe dhomat e takimit, sallën e kuzhinës dhe ngrënies. Projekti u ndërtua në bashkëpunim me Bashkinë e Niluferit dhe ONKO-DAY, qendra e menaxhimit të mjedisit Lions 118-K.

Metra Katrore

32

Kapaciteti

300


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail