Kampet e përkohshme të refugjatëve

Së bashku me njerëzimin në kohë të vështira Ne jemi së bashku me njerëzimin në kohë të vështira duke siguruar kontenierët tanë të gjallë për refugjatët dhe nevojat për strehim që shkaktohen nga fatkeqësitë natyrore si tërmetet, zjarret, përmbytjet, shpërthimet vullkanike. Strukturat tona modulare kanë zgjidhje të banimit ekonomik me karakteristikat e tyre teknologjike, të larta izoluese dhe të shpejta si dhe avantazhe të shumta si sistemi i shkëputur, periudha e shkurtër dhe instalimi i lehtë me strukturë me vidë dhe rrufe në qiell.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail