Projekti i fshatit te pushimeve Ukraine

Projekti i fshatit te pushimeve Ukraine

Lviv, qe eshte ne poziten e kryeqytetit kulturor te Ukraines, e ka marre emrin e tij nga emri Lviv(Luan)

Hollesite e projektit

Projekti i shtepise njekateshe modulare prej celiku

Projekti i shtepise njekateshe modulare prej celiku

Këto shtëpi janë projektuar për të përmbushur nevojat e klientëve tanë, të cilët preferojnë të jetojnë në fshat

Hollesite e projektit

Kontenieri i gjenerates se re Karmod perdoret per ruajtjen e energjise diellore ne Nigeri

Kontenieri i gjenerates se re Karmod perdoret per ruajtjen e energjise diellore ne Nigeri

Prodhimi i ri i konteniereve nga Karmod tani eshte pergjegjes per ruajtjen e energjise diellore ne Nigeri

Hollesite e projektit

Ndertimi i zyres se shitjeve dhe informacionit te Monumento ne Kartal u perfundua me sukses.

Ndertimi i zyres se shitjeve dhe informacionit te Monumento ne Kartal u perfundua me sukses.

Duke qene nder kompanite kryesore ne sektorin e prefabrikimeve, Karmod u zgjodh nga Monumento per te ndertuar zyren e tyre te shitjeve ne Kartal

Hollesite e projektit

Ndertesa e zones se punes iu dorezua Minieres Anagold ne Turqi

Ndertesa e zones se punes iu dorezua Minieres Anagold ne Turqi

Vendet e zonave te punes se prefabrikuar Karmod jane zgjedhja me e preferuar e kompanive per zonat e punes se zbulimit te arit, gazit dhe naftes

Hollesite e projektit

Zyra shitjesh luksoze te prefabrikuara per Projektin e Qytetit Bosphorus

Zyra shitjesh luksoze te prefabrikuara per Projektin e Qytetit Bosphorus

Karmod ka dorezuar zyren e prefabrikuar te shitjeve ne Sinaps, kompanine lider te ndertimit ne Turqi, ne projektin e tyre te qytetit Bosforus ne Halkali, Stamboll

Hollesite e projektit

Nje kopsht femijesh i prefabrikuar u dergua ne Bursa nga Karmod

Nje kopsht femijesh i prefabrikuar u dergua ne Bursa nga Karmod

Duke vënë mire dizenjimin dhe mire funksionimin në krye, Karmod ka përfunduar ndërtimin e çerdheve të prefabrikuara me teknologjinë dhe njohurinë e saj të lartë

Hollesite e projektit

Ndertesa te prefabrikuara te ndertimit nga Karmod per Projektin e Zbulimit te Naftes ne Kaspik

Ndertesa te prefabrikuara te ndertimit nga Karmod per Projektin e Zbulimit te Naftes ne Kaspik

Karmod vazhdon te ofroje zgjidhje te prefabrikuara per sektoret e ndertimit dhe te energjise

Hollesite e projektit

Nje ndertese e prefabrikuar e zones se punes minerare ne Senegal

Nje ndertese e prefabrikuar e zones se punes minerare ne Senegal

Karmod gjithashtu ka perfunduar nje projekt per prefabrikime te zones se punes ne Senegal

Hollesite e projektit

Projekti i prefabrikimit te zones se punes per Kompanine Ufuk Boru u perfundua me sukses

Projekti i prefabrikimit te zones se punes per Kompanine Ufuk Boru u perfundua me sukses

Karmod ka perfunduar dhe dorezuar kampin e punes dhe ndertesen e prefabrikuar te administrimit te Ufuk Boru Co ne Osmanije

Hollesite e projektit

Prodhimi i Nderteses se Prefabrikuar per Nxjerrje Nafte ne Libi u krye me sukses.

Prodhimi i Nderteses se Prefabrikuar per Nxjerrje Nafte ne Libi u krye me sukses.

Karmod vazhdon te shperndaje ndertesa te prefabrikuara te zones se punes per sektorin e energjise

Hollesite e projektit

Vendet e ndërtimit të tubacioneve të gazit natyror në Evropë furnizohen nga Karmod

Vendet e ndërtimit të tubacioneve të gazit natyror në Evropë furnizohen nga Karmod

Kompania Karmod shton një projekt të ri për projektet e tij prestigjioze çdo ditë dhe ka përfunduar një projekt të ngjashëm jashtë vendit

Hollesite e projektit


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail