Referencat

Që nga viti 1986 Karmod ka marrë pjesë në projekte të ndryshme nga projektet e strehimit masiv deri te projektet e Petrol dhe të Gazit Natyror, termocentrale, rrokaqielle,  Ura, Autostrada, Objekte Sociale, Zyra dhe etj.

Karmod prodhoi dhe ngriti kampet e punimeve për British Petroleum në projektin Shahdeniz2, i cili është një nga projektet më të mëdha të gazit natyror në botë, kampe ushtarake për mbajtësit e paqes të OKB-së në Nigeri, ndërtesa të punimeve për Airpotin e 3-të të Stambollit, i cili pas përfundimit do të jetë Aeroporti më i Madh në europe. Një nga projektet e rëndësishme të kryera nga Karmod ishte ndërtimi i një qyteti të tërë në qytetin irakian të Kutit me 1884 njësi banimi në vetëm 7 muaj.

Karmod vazhdon të ofrojë klientët dhe partnerët e saj në mbarë botën me prodhim me shpejtësi të lartë, montim të shpejtë dhe shërbime pas shitjes.


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail