Kampet e Karmodit në Nigeri për Paqeruajtësit e Kombeve të Bashkuara

Kampet e Karmodit në Nigeri për Paqeruajtësit e Kombeve të Bashkuara

Karmod i dorëzoi strukturat e kampit ushtarak për tu përdorur për ushtarët që shërbenin në Forcën Paqeruajtëse të Kombeve të Bashkuara në kryeqytetin Abuja të Nigerisë

Hollesite e projektit

Karmod prodhoi kioskat e dyqaneve per PSG

Karmod prodhoi kioskat e dyqaneve per PSG

Karmod prodhoi dyqanet dhe kabinat për shitjen e biletave për klubin francez të futbollit Paris Saint Germain

Hollesite e projektit

Kabinat e biletave të Flixbus nga Karmod

Kabinat e biletave të Flixbus nga Karmod

Karmod përfundoi shpërndarjen e parë të kabineteve të shitjes së biletave të Flixbus, një nga kompanitë kryesore të Europës për transportin e pasagjerëve të autobusëve

Hollesite e projektit

Karmod Kabina në

Karmod Kabina në "Old Trafford" dhe "Camp Nou"

Sistemet hapësinore mobile të Karmod-it tani në Mançester

Hollesite e projektit

Ndërtesa së administratës në Senegal është përfunduar

Ndërtesa së administratës në Senegal është përfunduar

Departamenti i kabinës së Karmod vazhdon të përfundojë projekte të mëdha ndërtimi

Hollesite e projektit

Projekti i Kabines se Akullt ne Eritrea

Projekti i Kabines se Akullt ne Eritrea

Karmod ka perfunduar shperndarjen e 46 kabinave te jeteses ne kompleksin e zones se punes ne Eritrea, vendin Afrikan me klimen me te nxehte

Hollesite e projektit

Karmod ka perfunduar nje kamp pune per 250 persona ne Somali

Karmod ka perfunduar nje kamp pune per 250 persona ne Somali

Projekti i kabinave modulare me kapacitet prej 250 personash u perfundua ne Somali per tu perdorur si zone pune per punetoret e minieres

Hollesite e projektit

Karmod ndërton qytetin e parafabrikuar për 10,000 Njerëz në 7 Muaj

Karmod ndërton qytetin e parafabrikuar për 10,000 Njerëz në 7 Muaj

Zgjidhja më e shpejtë për mbylljen e nevojës së Irakut për ambiente banimi është strehimi i parafabrikuar Zgjidhja më e shpejtë për problemin e strehimit të Irakut, e cila ka qkontejner një mosmarrëveshje e madhe e strehimit pas paqëndrueshmërisë afatgjat

Hollesite e projektit

Projekti i strehimit te prefabrikuar me cmim te perballueshem dhe kosto te ulet ne Algjeri

Projekti i strehimit te prefabrikuar me cmim te perballueshem dhe kosto te ulet ne Algjeri

Karmod, një kompani që ka nënshkruar projekte të mëdha në shumë vende anembanë botës, ka përfunduar kompleksin e prefabrikuar të ndërtimit që përbëhet nga 5 njësi të ndara në Algjeri

Hollesite e projektit

Karmod ka kryer nje projekt te strehimit ne mase ne Libi

Karmod ka kryer nje projekt te strehimit ne mase ne Libi

Karmod dorëzoi fshatin për pushime, të cilat u përfunduan në Hums, qytetin bregdetar të Libisë

Hollesite e projektit

Karmod ka perfunduar nje projekt shtepie celiku ne Panama

Karmod ka perfunduar nje projekt shtepie celiku ne Panama

Shtepite e celikut Karmod me cilesi te larte dhe prodhim te shpejte dhe tipare instalimi jane duke u perdorur ne shtetet e Amerikes Qendrore ne Panama

Hollesite e projektit

"Parajsa e fshehur" Projekti i Prefabrikuar i Fshatit të Fshatit

Për ata që duan të kalojnë pushimet në atdheun e tyre, si dhe në vendet ku ata kanë lindur dhe janë rritur, ne kemi zbatuar projektin Parajsa e fshehur si Karmod për komunitetin Bayburt

Hollesite e projektit


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail