Kosto e ulët dhe shtëpi të përballueshme

Kosto e ulët dhe shtëpi të përballueshme
Ndërtesa të larta të sigurisë së ndërtimit me prodhim të shpejtë dhe montim të shpejtë, çmime ekonomike Aty ku është e nevojshme, ne mund të ofrojmë zgjidhje të shpejta për Strehimin Social në një kohë shumë të shkurtër. Ne jemi duke dhënë zgjidhje të Strehimit Social me prodhim të shpejtë, transport të shpejtë, asamble të shpejtë falë ekipeve të trajnuara mirë të kuvendit dhe çmimeve ekonomike. Karmod ka referenca të gjera të klientëve. Karmod ka ndërtuar 1884 njësi banimi në vetëm 7 muaj në qytetet irakiane të Bagdadit dhe Kutit.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail