Kampet e Karmodit në Nigeri për Paqeruajtësit e Kombeve të Bashkuara

Kampet e Karmodit në Nigeri për Paqeruajtësit e Kombeve të Bashkuara

Karmod i dorëzoi strukturat e kampit ushtarak për tu përdorur për ushtarët që shërbenin në Forcën Paqeruajtëse të Kombeve të Bashkuara në kryeqytetin Abuja të Nigerisë

Hollesite e projektit

Karmod prodhoi kioskat e dyqaneve per PSG

Karmod prodhoi kioskat e dyqaneve per PSG

Karmod prodhoi dyqanet dhe kabinat për shitjen e biletave për klubin francez të futbollit Paris Saint Germain

Hollesite e projektit

Kabinat e biletave të Flixbus nga Karmod

Kabinat e biletave të Flixbus nga Karmod

Karmod përfundoi shpërndarjen e parë të kabineteve të shitjes së biletave të Flixbus, një nga kompanitë kryesore të Europës për transportin e pasagjerëve të autobusëve

Hollesite e projektit

Karmod Kabina në

Karmod Kabina në "Old Trafford" dhe "Camp Nou"

Sistemet hapësinore mobile të Karmod-it tani në Mançester

Hollesite e projektit

Ndërtesa së administratës në Senegal është përfunduar

Ndërtesa së administratës në Senegal është përfunduar

Departamenti i kabinës së Karmod vazhdon të përfundojë projekte të mëdha ndërtimi

Hollesite e projektit

Projekti i Kabines se Akullt ne Eritrea

Projekti i Kabines se Akullt ne Eritrea

Karmod ka perfunduar shperndarjen e 46 kabinave te jeteses ne kompleksin e zones se punes ne Eritrea, vendin Afrikan me klimen me te nxehte

Hollesite e projektit

Karmod ka perfunduar nje kamp pune per 250 persona ne Somali

Karmod ka perfunduar nje kamp pune per 250 persona ne Somali

Projekti i kabinave modulare me kapacitet prej 250 personash u perfundua ne Somali per tu perdorur si zone pune per punetoret e minieres

Hollesite e projektit

Kabinat moderne te sigurise Karmod do te perdoren ne Pallatin e Drejtesise Stamboll

Kabinat moderne te sigurise Karmod do te perdoren ne Pallatin e Drejtesise Stamboll

Pallati më i madh i Drejtësisë ne Evropë në Stamboll zgjodhi kabinat e sigurise Karmod

Hollesite e projektit


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail