Rreth Nesh

Karmod një markë për teknologjitë e parafabrikuara që zbulon botën.

Karmod Prefabricated Building Technologies është një kompani udhëheqëse turke e themeluar në vitin 1986 dhe që atëherë ka ekzekutuar projekte në rreth 90 vende të botës.

Karmod eshte nje kompani shume e organizuar, që është në gjendje të ekzekutojë projekte te ndryshem, në vende të ndryshme në të njëjtën kohë.

Karmod prodhon produktet e saj në 3 objekte prodhimi me gjithsej 21 000 m² sipërfaqe prodhimi dhe realizimin e projekteve të ndryshme të ndërtimit si edhe ndërtesat e punimeve, kampet e strehimit emergjent, projekt e strehimit masiv, fshatra turistike etj. Ndër projekteve te rëndësishme të zbatuara nga Karmod janë Kampet e punimeve per British Petroleum (PB) per projektin Shahdeniz2, i cili është një nga projektet më të mëdha të gazit natyror në botë, kampet ushtarake për mbajtësit e paqes të OKB-së në Nigeri, ndërtesa të punimeve për Airpotin e tretë të Stambollit, i cili pas përfundimit e tij do të jetë Aeroporti më i Madh në Evropë .Një nga projektet e rëndësishme të ekzekutuara nga Karmod ishte gjithashtu edhe ndërtimi i një qyteti të tërë në qytetin irakian të Kut 1884, për vetëm 7 muaj.
 
Produktet e Karmodit:
• Ndërtesa te parafabrikuara (ndërtesat e punëtoreve, zyra, shtëpi, shkolla dhe qëndra mjekësore, kampë ushtarake, vilat)
• Kontejnerët për strehim.
• Kabina modulare dhe kioska
 

Çfarë e Bën Karmod Ndryshe
• Realizimi i Projektit në kohë (Prodhimi i shpejtë dhe montimi i shpejtë)
• Shërbim pas shitjes
• Standarde të larta të sigurisë, mjedisit edhe kushteve hygjenike.
• Vlerës i vlerës së punonjësve


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail