Shtëpi të Prefabrikuara Dykatëshe

Shtëpitë Modulare të prefabrikuara të reja për çdo Buxhet Shtëpitë tona të prefabrikuara të dyfishta kanë një dizajn të mrekullueshëm që reflekton linjat moderne dhe ofron rehati me të brendshme të tyre të gjera. Karmod prefabrikuara dy kate shtëpi modulare vijnë në gamë të gjerë të planeve dhe harton që i përshtaten shijet e konsumatorëve të ndryshme dhe mënyrat e jetesës. Shtëpitë modulare të modifikuara të fabrikës ofrojnë zgjidhje të besueshme, të shpejta dhe ekonomike që i përgjigjen kushteve të ndryshme klimatike. Shtëpitë dhe vila modulare të prefabrikuara tona të qëndrueshme janë duke u preferuar në të gjithë botën si shtëpitë urbane, qytetin e brendshëm, shtëpitë e plazhit dhe shtëpitë rurale. Vilat e prefabrikuara të Karmod përfshijnë arkitekturën elegante bashkëkohore, brendshme të gjerë dhe çmimet ekonomike.


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail