Shkolla ​​të prefabrikuara

Projektet e prefabrikuara të projekteve të besueshme për krijuesit të ardhshëm. Karmod është një nga markat kryesore që po furnizon shkolla të prefabrikuara, institucione publike dhe njësi arsimore. Karmod ofron zgjidhje të prefabrikuara për arsimin që janë të besueshëm, duke përfshirë kopshte, kolegje, universitete, shkolla private, shkolla publike, klasa moderne dhe komplekse të tjera dhe ndërtesat shkollore. Karmod ka ekzekutuar shumë projekte shkollore modulare, veçanërisht në Afrikë, Evropë dhe Amerikë Jugore. Ne prodhojmë shkolla të prefabrikuara të sigurta dhe projekte të klasave me izolim të lartë, plane ergonomike dhe strukturë modulare të transportueshme. Ju mund të kontaktoni përfaqësuesit tonë të shitjeve me përvojë për të pyetur për modelet tona të prefabrikuara të shkollave dhe për çmimet ekonomike. Përparësitë e prefabrikuara të shkollave të Karmod: • Ngarkimi i lehtë dhe ofrimi në kohë • Hartat e klasave të personalizuara • Prodhimi i teknologjisë së lartë me sistemin e kontrollit të cilësisë • Përdorim më efikas i burimeve

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail