Kontenierë modularë portativë për të gjitha qëllimet. Karmod është prodhuesi kryesor i ndërtesave modulare dhe kontenierëve në Turqi. Përvoja jonë e akumuluar që nga viti 1986 dhe me prodhimin e mijëra kontenierëve çdo vit Karmod kabina portative janë përhapur në të gjithë botën. Në prodhimin e kontenierëve tona modulare ne kemi zhvilluar një teknologji të re seamless që përdor bulonave dhe arra në bashkimin e pjesëve të ndryshme të strukturës së enëve. Kontenierët tanë janë të dizajnuara në mënyrë specifike për të siguruar rehati, dobi dhe jetëgjatësi maksimale. Pa marrë parasysh se për çfarë qëllimi, nga punonjësit e strehimit, strehim në kampin e minierave, zyrat e hapësirave, shkolla, klinika apo objekte të banjove, zgjidhjet e ndërtimeve portative dhe modulare të Karmod do të përmbushin kërkesat tuaja në mënyrë të përkryer. Standard ose i përshtatur, i përkohshëm ose i përhershëm, patjetër që do të gjeni objektivin tuaj brenda gamës sonë të gjerë të kapakëve modularë.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail