Karmod ndërton qytetin e parafabrikuar për 10,000 Njerëz në 7 Muaj

Karmod ndërton qytetin e parafabrikuar për 10,000 Njerëz në 7 Muaj

Zgjidhja më e shpejtë për mbylljen e nevojës së Irakut për ambiente banimi është strehimi i parafabrikuar Zgjidhja më e shpejtë për problemin e strehimit të Irakut, e cila ka qkontejner një mosmarrëveshje e madhe e strehimit pas paqëndrueshmërisë afatgjat

Hollesite e projektit

Projekti i strehimit te prefabrikuar me cmim te perballueshem dhe kosto te ulet ne Algjeri

Projekti i strehimit te prefabrikuar me cmim te perballueshem dhe kosto te ulet ne Algjeri

Karmod, një kompani që ka nënshkruar projekte të mëdha në shumë vende anembanë botës, ka përfunduar kompleksin e prefabrikuar të ndërtimit që përbëhet nga 5 njësi të ndara në Algjeri

Hollesite e projektit

Karmod ka perfunduar nje projekt shtepie celiku ne Panama

Karmod ka perfunduar nje projekt shtepie celiku ne Panama

Shtepite e celikut Karmod me cilesi te larte dhe prodhim te shpejte dhe tipare instalimi jane duke u perdorur ne shtetet e Amerikes Qendrore ne Panama

Hollesite e projektit

Karmod ka kryer nje projekt te strehimit ne mase ne Libi

Karmod ka kryer nje projekt te strehimit ne mase ne Libi

Karmod dorëzoi fshatin për pushime, të cilat u përfunduan në Hums, qytetin bregdetar të Libisë

Hollesite e projektit

"Parajsa e fshehur" Projekti i Prefabrikuar i Fshatit të Fshatit

Për ata që duan të kalojnë pushimet në atdheun e tyre, si dhe në vendet ku ata kanë lindur dhe janë rritur, ne kemi zbatuar projektin Parajsa e fshehur si Karmod për komunitetin Bayburt

Hollesite e projektit

Projekti i fshatit te pushimeve Ukraine

Projekti i fshatit te pushimeve Ukraine

Lviv, qe eshte ne poziten e kryeqytetit kulturor te Ukraines, e ka marre emrin e tij nga emri Lviv(Luan)

Hollesite e projektit

Projekti i shtepise njekateshe modulare prej celiku

Projekti i shtepise njekateshe modulare prej celiku

Këto shtëpi janë projektuar për të përmbushur nevojat e klientëve tanë, të cilët preferojnë të jetojnë në fshat

Hollesite e projektit


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail