Kabina të blinduara

Kabina e sigurisë me siguri maksimale. Krahët e Sigurisë së Armatosura të transportuara lehtësisht janë prodhuar në bazë të standardeve ndërkombëtare dhe kërkesave specifike të vendeve të ndryshme. Kantieret të blinduara përdoren si pika sigurie policore dhe ushtarake, patrullime kufitare, dogana, ambasada dhe konsullata, ndërtesa të larta qeveritare në zonat ku nevojitet siguri e lartë, siç janë qendrat mbajtëse me avantazhe të volitshme të çmimeve.

WhatsApp

Na Thirrni

E-mail