Karmod ka themeluar nje ndertese te prefabrikuar te shkolles se mesme

Pershkrimi i Projektit

Karmod ka përfunduar dhe dorëzuar një projekt shkollor të prefabrikuar për shkollën e mesme Anadolu Imam Hatip në Gumushane, ku studentët dhe mësuesit do të përdorin ndërtesën e re në vitin e ri akademik. Kryetari i Bashkise dhe Arsimi Kombëtar Provincial bënë një vizitë në shkollën e re për të parë rehatimin dhe ndryshimin që ndërtesa e re u ofron studentëve në vend të kushteve të vështira të kaluara që po përjetonin në jetën e tyre arsimore. Shkolla e prefabrikuar përbëhet nga 7 klasa dhe 1 dhomë mësuesish.

Kapaciteti

200 Studente

Vendndodhja

Turqi, Gymyshhane


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail