Ndertesa te prefabrikuara te ndertimit per projektin Shahdeniz-2 ne Azerbajxhan

Pershkrimi i Projektit

Partneri BP-AZFEN ndermori projektin e ndertimit te gazsjellesit qe do te levize gazin nga Azerbajxhani ne Europe permes Turqise, dhe karmod u zgjodh si nje partner per te siguruar zgjidhje per ndertesa te prefabrikuara te zones se punes. Karmod siguroi të gjitha ndërtesat e projektit dhe ndertesa e parë e përfunduar përfshinte zyrat, sallën e ngrënies, ruajtjen, zyrën e sigurisë, klinikën, dhomën e shoferit dhe qendrën e trajnimit. Në këtë projekt Karmod gjithashtu ka ofruar një ndërtesë administrative me zyra te ndara me sipërfaqe totale 2140 m², të cilat do të përdoren për 6 vjet. Periudha e ndërtimit të tubacionit të gazit të njohur si Shahdeniz -2- do të zgjasë deri në 2018, ndërsa Shahdeniz -1- njihet si tubacioni i naftës Baku-Ceyhan

Koha e Kryerjes

7 Muaj

Metra Katrore

3870


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail