Karmod Kabina në "Old Trafford" dhe "Camp Nou"

Pershkrimi i Projektit

Sistemet hapësinore mobile të Karmod-it tani në Mançester. Sistemet tona hapësinore të lëvizshme janë përdorur nga disa nga klubet më të njohura të futbollit si Manchester United dhe Barcelona si shitjet e biletave dhe kabinetet e sigurisë.

Vendndodhja

Angli

Koha e Kryerjes

10 Dite


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail