Ndërtesa së administratës në Senegal është përfunduar

Pershkrimi i Projektit

Departamenti i kabinës së Karmod vazhdon të përfundojë projekte të mëdha ndërtimi. Kapaciteti ynë i prodhimit dhe shërbimi pas shitjes është ajo që na dallon nga konkurrentët tanë. Ne kemi dorëzuar kampin e 65 kabinave në Senegal dhe ato të mbledhura nga teknikët tanë specialistë Kabina prodhoheshin në 3.90x12.30, 3.90x7.50, 2.70x2.70 m dimensionet dhe në bazë të kërkesës së klientit AC dhe sunblind ishin shtuar në çdo kabinë si.

Kapaciteti

250 Punonjes


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail