Kabinat e biletave të Flixbus nga Karmod

Pershkrimi i Projektit

Karmod përfundoi shpërndarjen e parë të kabineteve të shitjes së biletave të Flixbus, një nga kompanitë kryesore të Europës për transportin e pasagjerëve të autobusëve. Pjesa e parë e kabinave të shitjes së biletave u dërguan në kryeqytetin e Francës dhe u përdorën këtu. Ne kemi prodhuar më parë bileta për Manchester United dhe Paris Saint Germain. Tani po prodhojmë kabinat e shitjes së biletave Flixbus. Flixbus vepron në Evropë për 20 mijë udhëtarë çdo ditë. Prodhimi i parë i kabineteve modulare filloi të përdoret në Paris. Brenda fushës së projektit, ne do të instalojmë kabinat që prodhojmë në 20 vende në të cilat shërben kompania.

Vendndodhja

France


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail