"Parajsa e fshehur" Projekti i Prefabrikuar i Fshatit të Fshatit

Pershkrimi i Projektit

Për ata që duan të kalojnë pushimet në atdheun e tyre, si dhe në vendet ku ata kanë lindur dhe janë rritur, ne kemi zbatuar projektin 'Parajsa e fshehur' si Karmod për komunitetin Bayburt. Ata që dëshirojnë për kujtime do të marrin paratë e tyre në këto shtëpi, të cilat drejtohen nga sistemi i pushimeve. Qendra e qytetit të Bayburt është vetëm 2 km larg. Parajsa e fshehur në distancë duke pritur mysafirët e saj me 15 njësi banimi prej 50 m2.

Vendndodhja

Turqi, Bajburt

Sasia e Porosise

15 Shtepi


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail