Kampet e Karmodit në Nigeri për Paqeruajtësit e Kombeve të Bashkuara

Pershkrimi i Projektit

Karmod i dorëzoi strukturat e kampit ushtarak për t'u përdorur për ushtarët që shërbenin në Forcën Paqeruajtëse të Kombeve të Bashkuara në kryeqytetin Abuja të Nigerisë. Kampi i kabinës modular të Karmodit u themelua nga përdorimi për strehimin e 400 ushtarëve që janë të lidhur me OKB. Kampi u ndërtua në përputhje me standardet e OKB-së dhe u përfundua në 1 javë. Produktet tona të kabinës janë të preferuara për zyrat e punëtorëve dhe kampet ushtarake për shkak të izolimit të tyre të lartë dhe lehtësinë e instalimit, veçanërisht në klimat e nxehtë në vendet afrikane. Nigeria, Senegali, Eritrea, Kongo, Sudani dhe Somalia janë midis vendeve që preferojnë produktet tona të kabinës. Secila nga kabinat tona ne prodhojmë për kampin ushtarak BM Abuja është 3.90x11.10 metra dhe ka një sipërfaqe përdorimi prej 43 metra katrorë. Produktet tona në Kampin Nigerian të KB do të përdoren për 10 vjet.

Kapaciteti

400 Ushtare

Koha e Kryerjes

1 Jave


WhatsApp

Na Thirrni

E-mail